Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-09@03:45:59 GMT

همیار پلیس‌ها،«همیار پزشک» شوند

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۶۷۳۴

همیار پلیس‌ها،«همیار پزشک» شوند

وقتی آمار تخلفات و تصادف‌های رانندگی افزایش پیدا کرد، پلیس راهنمایی و رانندگی با کمک آموزش و پرورش تصمیم گرفت برای کاهش این تخلفات از همیار پلیس استفاده کند.

به گزارش برنا؛ همیار پلیس دانش آموزانی هستند که بعد از دیدن آموزش در مدارس به عنوان ناظر پلیس راهور در هر خودرو، تخلف‌های راننده را که احتمالا پدر، مادر، برادر یا راننده سرویس است تذکر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نبستن کمربند ایمنی (39.1 درصد)، صحبت کردن با تلفن همراه (31.8 درصد) و سرعت غیرمجاز (29.8 درصد) سه تخلفی بوده که با بیشترین تذکر همیاران پلیس همراه بوده است. نکته جالب این است که بعد از اجرایی شدن این طرح شاهد کاهش 17 درصدی تخلفات رانندگی در جامعه بوده‌ایم.

شاید همین تذکرهای ساده دانش آموزان به اعضای خانواده خود هنگام رانندگی از بروز فاجعه‌‌های جبران ناپذیری جلوگیری کرده است.

طرح همیار پلیس و موفقیت آن می‌تواند اینبار در ماجرای کرونا با عنوان «همیار پزشک» تکرار شود. سبک زندگی کرونایی، با زندگی عادتی بسیار متفاوت است. آدم‌ها باید مواظب عادی‌ترین رفتار خود باشند. مثلا باید حواس‌شان باشد که دست‌شان را به صورت خود نزنند.

خیلی از آدم‌ها شاید فراموش کنند یا از تکرار این همه رفتار دست و پاگیر خسته شوند، این جاست که همیاران پزشک وارد صحنه می‌شوند و به خانواده کمک می‌کنند تا سبک زندگی کرونایی را تا پایان این ویروس ادامه دهند.

رعایت همین نکات کوچکی که بچه‌ها به اعضای خانواده تذکر می‌دهند، می‌توانند به کاهش مبتلایان به کرونا کمک کنند.

همیاران پزشک می‌توانند، نماینده وزارت بهداشت در هر خانه باشند. حالا که مدارس تعطیل است، تلویزیون می‌تواند بار آموزش به دانش آموزان و حتی بچه‌‌هایی که به مهد کودک می‌روند را آغاز کنند تا آنها در کنار کادر درمانی، به بهبود وضعیت کرونایی جامعه کمک کند.

در این طرح هم باید آموزش‌های بهداشتی به بچه‌ها گفته شود هم نحوه بیان تذکرها به اعضای خانواده.

بچه‌ها واقعا می‌توانند با تذکرهای به جای خود راه ورود به کرونا به خانه‌هایشان را سد کنند. مسئله خسته شدن از رعایت نکات بهداشتی در زمان کرونا بسیاری جدی است. ممکن است برخی از پدر و مادرها به واسط این خستگی کمتر نکات بهداشتی را رعایت کنند. مثلا خریدهای خود را با آب ساده بشویند یا بیرون از خانه از ماسک یا دستکش استفاده نکنند.

کسی باید به آنها بگوید که کرونا در کمین همین خستگی‌هاست و کسی بهتر از فرزند. سابقه طرح همیار پلیس نشان داده است که پدر و مادرها در تخلف‌های رانندگی به تذکرهای فرزندان خود گوش می‌دهند، در طرح همیار پزشک هم تذکرهای فرزندان باعث می‌شود پدر و مادرها به سبک زندگی کرونایی خود ادامه دهند.

به نظر می‌رسد آموزش سبک زندگی کرونایی از ملزومات جامعه امروز ماست. باید در کنار کرونا با رعایت نکات بهداشتی زندگی کنیم تا سایه این ویروس منحوس از سر کشور ما و جهان کم شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0032F8

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: همیار پلیس سبک زندگی کرونایی همیار پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • قتل دختر به دست پدر/ دخترم بعد از طلاق می‌خواست مستقل زندگی کند
  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • پشیمانی پدری که دختر ۲۱ ساله‌اش را سلاخی کرد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند